Olen jo monessa viestissä valittanut, miten sitä kevättä ei kuulu, mutta tänään (vihdoinkin!) oli jo melkoisen lämmintä! Itse uskaltauduin jo ohuessa trenssissä ja avokkaissa liikenteeseen, ja kevyempiin asuihin oli vaihtanut jo moni muukin. On ihana nähdä kaupungilla ihmisten yllä keväisiä takkeja, asusteita ja jalkineita! Tämä tietenkin herättää itsessä kauheita ostohaluja...:) Tässä on nyt listattuna muutamia minun mielestäni kevään/kesän ykkösjuttuja:

1. Ylipitkä paita

1476641.jpg

Pitkät paidat ovat ihania legginssien tai sukkahousujen kanssa. Jotkut saavat ne näyttämään upealta ilman sukkahousuja tai legginssejä, mutta itse tuntisin oloni varmaankin liian alastomaksi, varsinkin jos paita on kovin lyhyt. Ostin samanlaisen paidan kuin tässä kuvassa, mutta vaalean harmaan värisenä.

2. Mekko

1476659.jpg

Erilaiset mekot ovat keväällä ja kesällä usein värikkäitä ja korostavat ihanasti ruskettunutta ihoa. Mekot ovat suosittuja myös monikäyttöisyytensä ja helppoutensa vuoksi; mekkoa voi käyttää yhtälailla rannalla kuin kaupungillakin.

1476662.jpg

Erilaiset kukkakuosit ovat ihanan tyttömäisiä. Ihastuin tähän asoksen unelmaan heti, ei pitäisi katsella näitä kun tekisi heti mieli ostaa!

3. Tunika

1476680.jpg

Tunikat ovat aina yhtä muodikkaita ja tuntuvat rennoilta päällä, mutta näyttävät mahtavalta! Itse olen tykästynyt niiden väljään olemukseen: tuntuu ihanalta istuskella katukahvilassa ilman, että tiukka paita kiristää. Elloksen tunikassa on suloisia kukkakuvioita.

1476683.jpg

H&M:än puuterinvärinen tunika näyttää keijukaismaisen leijuvalta hieman läpinäkyvän materiaalin ansiosta.

1476682.jpg 

Ostin Dolcesta tälläisen Koola Annan tunikan, mutta minun ostoksessani nuo mustat kuviot ovat pinkkejä. Tunikani makaa kuitenkin edelleen kaapissa hintalappu paikoillaan, kun en ole vielä raaskinut käyttää sitä!

4. Aurinkolasit

1476704.jpg

Aurinkolasit ovat kevään ja kesän ehdoton must-asuste! Asoksen valkoiset lasit ovat ihanan erikoisen näköiset.

1476706.jpg

Kuvat: Lindex, Asos, Ellos, Koola Anna, H&M