Tänään on ollut ihan mukava tavallinen päivä. Harmittaa, kun ulkona on vielä sen verran kylmä, ettei voi laittaa välttämättä juuri niitä vaatteita kuin haluaisi.:( Talvivaatteet on sentään voinut jo unohtaa! Itselläni on ainakin jo sen verran - miten se sanonta menee? - kevättä rinnassa, että tekisi mieli sujauttaa ballerinat jalkaan ja lähteä mekko tai toppi päällä ulos. Voin kertoa odottavani innolla sitä aikaa, kun kauppoihin alkaa tulvia kesän uusia bikinimalleja ja pääsee pähkäilemään niiden kanssa! Siihen on valitettavasti vielä vähän aikaa, mutta siihen asti voi ainakin suunnitella mielessään omat unelmabikininsä.;>

Itse olen huomannut kevään tulon myös entisestäänkin kasvaneessa shoppailuinnossa, mikä on sekin melkoinen saavutus. Eikä muuten kovin hyvä asia kukkaron kannalta... Olen muutenkin aina tekemässä uusia vaate-, kenkä-, laukku- tai koruhankintoja, mutta nyt tekisi mieli ostaa suurinpiirtein vaateliikkeet tyhjiksi. Täytyy vain koittaa ajatella järkevästi.:) Muutamia hankintoja olen sallinut itseni kuitenkin tehdä:

1444058.jpg

Nämä Marco Tozzin kengät löysin Click-shoesista muutamien ballerinaparieni kaveriksi. Tykästyin niiden hieman tavanomaisesta poikkeavaan muotoiluun (kuulostaapas hienolta;D), joka eroaa mukavasti toisista kultaisista ballerinoistani. (Mikä siinä on, että ostan aina metallinsävyisiä ballerinoja??)

1444195.jpg

Tämän trenssimallisen takin bongasin sattumalta Stockmannin Vero Modan osastolta. Harmi kun sekin on vielä niin ohut...

1444061.jpg

Nämä ovat kahdet lempiaurinkolasini, molemmat Lindexiltä. Tummat ostin viime viikolla, mutta valkoiset ovat jo viimevuotiset. Ah, missä viivyt aurinko??

1444204.jpg

Ostin nämä kolme toppia H&M:ltä kappalehintaan 4,90 e, oikeastaan ihan ilman mitään syytä. En yleensä käytä näin kirkkaita värejä, liittyyköhän tämäkin jotenkin kevääseen...?